Rólunk

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kedves Érdeklődő!

A Gemini Automataszerviz 1996 óta foglalkozik italautomata üzemeltetéssel. 2005-ben alakultunk kft-vé. Szolgáltatásaink körét -megrendelőink igényeihez alkalmazkodva- folyamatosan bővítettük. Tevékenységeink: étel-, és italautomaták ingyenes kihelyezése, üzemeltetése, bérbeadása, forgalmazása, töltőanyag-, és szendvics értékesítés.

Mindig fontosnak érezzük elmondani, hogy nem elég csak kihelyezni egy automatát. A folyamatos üzemeltetésnek még számtalan feltétele van. Szolgáltatásunk alapvető része a gépek rendszeres tisztítása, töltése, ellenőrzése és az együttműködő kapcsolat ügyfeleinkkel.

Néhány érv, amiért Önnek is érdemes bennünket választania:

  • több, mint húszéves tapasztalat
  • megbízható, modern automaták
  • finom italok
  • kedvező árak
  • napi ellenőrzés – gyors szerviz
  • ügyfélspecifikus megoldások
  • folyamatos fejlesztés

A CSAPATUNK

KARMESTER – Laci
Egykori zenészként pontosan tudja, milyen lényeges a dolgok megfelelő ritmusa. A gyors reagálás a gazdasági környezet kihívásaira, a vevői megelégedettség, a folyamatos innováció. És ami számára a legfontosabb: a kollégák érezzék a megbecsülést, és jó hangulatban, egymást segítve végezzék munkájukat.
A BIZTOS HÁTTÉR – Ariann
A cég adminisztrációs feladatai teljes embert kívánnak. Angyali türelemmel tartja a kapcsolatot a hatóságokkal, egyeztet a beszállítókkal, rendszerez. Mindent kézben tart.
A SZÁLLÍTÓ – Gábor
Majdnem a kezdetektől van a cégnél, a hőskor tevékeny résztvevője. A mai napig rengeteget utazik az automatáinkhoz. Ha ez nem lenne elég, a hibabejelentéseket is ő kezeli. Cégünk csernusdokija.
ARANYSZERSZÁM – Tibi
Törzsgárda tag. A szakmát nálunk tanulta ki, mára a legjobb szervizessé érett. Rendszeretetéről ódákat zengenek.
MULTI MAN – Dani
Reggelente ezrek várják, hogy megérkezzen. A két legnagyobb partnerünk van rábízva. Havonta több száz ballonos vizet mozgat meg, mindenkit ismer a cégeknél.
DR. SNACK – Balázs
A legpörgősebb munka az övé. Rengeteg csokit, üdítőt tölt a snackautomatáinkba, figyeli a forgalmat, a kínálatot vásárlóink igénye szerint alakítja.
NYUGODT ERŐ – Zoli
Nem lehet kihozni a sodrából, mindenkit meghallgat, kezeli a felmerülő problémákat, aztán folytatja a munkát. A cég testőre, mögé bújunk, ha a céges bulikon kényes szituáció merül fel.
A CSAPAT BENJÁMINJA – Viktor
A kölyök. Nagyobb méretű autók vezetésénél fellépett már pár probléma, de szerencsére komolyabb baj nem történt. Fiatal korát meghazudtolva lelkiismeretesen próbál minden feladatot elvégezni.
CIRKÁLÓ – Robi
Az új kollégák közé tartozik. Az első pár napban megdöbbent a rá váró feladatok összetettségétől, mennyiségétől. Állja a sarat, figyel, tanul. Azért néha még felteszi a napszemüveget.
EZERMESTER – Attis
Nem volt már ismeretlen számára a szakma, mikor a céghez jelentkezett. Minden feladatot megold, nagyon precízen, maximális alázattal végzi munkáját.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.